Ingredients:
- Hecht (northern pike)
- zwiebeln (onion)
- Pfeffer (pepper)
- saffran (saffron)
- saltz (table salt)
- essig (vinegar)
- waßer (water)
Tools:
Categories:
Main ingredient: fishPreparation: boiledType: sourEin Hecht sauer mit zwiebeln etc. Nim die zwiebeln schneide sie grob wirfflicht geuß waßer darauff laß so ein wenig stehen als dan Reiß den hecht zu schneidt in vff stucken wasche in sauber aus setze in ein Keßel waßer vber mache den hecht blaw schutte in mitt essig mit all in das heiße waßer darein vnd wen er ab gescheumet Thue die zwiebeln auch darein drucke sie zuuor durch ein durschlag das das waßer daruon kompt wens wol gesotten kotte die fische wie sie in saltz vnd sauer sein als dan mit essig wurtz in mit saffran vnd Pfeffer rurs durcheinander thus in den hecht vnd laß es mit vff sieden so ists Recht etc.