Almond soup
Ein Mandel Suppen
Semantic annotation of the recipe "Almond soup" (wo9a.9)
edition
Barbara Denicolò
transcription
Astrid Böhm
digital processing
Christian Steiner
Helmut W. Klug
FWF I 3614
ZIM-ACDH, University of Graz
ZIM-ACDH, University of Graz
GAMS - Geisteswissenschaftliches Asset Management System
Creative
Commons BY 4.0
Creative Commons BY-NC-SA 4.0
Graz
o:corema.wo9a.9
CoReMA - Cooking Recipes of the Middle Ages: Corpus, Analysis, Visualisation
[About the project "CoReMA"](http://gams.uni-graz.at/o:corema.about/TEI_SOURCE)
[Imprint of the project "CoReMA"](http://gams.uni-graz.at/o:corema.imprint/TEI_SOURCE)
Germany
Wolfenbüttel
Herzog August Bibliothek
Handschriftenabteilung
Cod. Guelf. 48.20 Aug. 4°
Der von Holach Kochbuech
Wo9
Wo9a
page in corresponding manuscript
TEI source of corresponding manuscript
context of corresponding manuscript/collection
[Context for all recipes in manuscript "Wo9"](info:fedora/context:corema.wo9a)
References to the editorial principles and practices for this TEI file and the project CoReMA
[details of editorial principles and practices for the semantic annotation](https://gams.uni-graz.at/o:corema.semanticdec/TEI_SOURCE)
recipe
1608
1608
1608
Süddeutschland
Süddeutschland
High German languages, High German languages
Ein Mandel Suppen zumachen Nimb zwey theil Mandel milch ein theil Maluasier oder Sonsten gar guten wein vnd ein Ayer dottern das zu klopff vndt
thue zucker darundter doch an dem gesuessen gerecht ist laß es auff sieden vnd
gieß vber Klein gebeth geschnittelts brodt