Ingredients:
- Keess (cheese)
- Ingwer (ginger)
- Muscattblumen (mace)
- Haecht (northern pike)
- Parmasan (parmesan cheese)
- Pettersilgenwurtzel (parsley root)
- bruee darin die wurtzel kochtt sein (parsley root broth)
- pfeffer (pepper)
- Saffran (saffron)
Tools:
- No tools mentioned
Categories:
Main ingredient: fishPreparation: boiledType: -Haecht mit Keess zu sieden Man soll nemen Kleine hechtte die selben schupen vnd Kochen vnd soll nemen Pettersilgenwurtzel fein weich sieden vnd durchreiben das werdten wie ein muss mit der selben bruee darin die wurtzel kochtt sein darnach soll man nemen geribenne keess die guett sein von Parmasan oder sonsten guette keess die Inn pruee thun vnd Soll Saffran vnd Ingwer Auch ein wenig Muscattblumen Aber der nit vill So man will mag man pfeffer Auch darzu nehmen das wol durcheinander Ruehren Auff denn hechtt giessen vnd lassen Aber nicht lange sieden So ist er gerechtt etc.