Chicken on toast, sprinkled with cheese, poured with beef stockEin Keeß Suppen mit gebrattenen hueennernSemantic annotation of the recipe "Chicken on toast, sprinkled with cheese, poured with beef stock" (wo9a.46)editionBarbara DenicolòtranscriptionAstrid Böhmdigital processingChristian SteinerHelmut W. KlugFWF I 3614ZIM-ACDH, University of GrazZIM-ACDH, University of GrazGAMS - Geisteswissenschaftliches Asset Management SystemCreative
Commons BY 4.0Creative Commons BY-NC-SA 4.0 Grazo:corema.wo9a.46CoReMA - Cooking Recipes of the Middle Ages: Corpus, Analysis, VisualisationAbout the project "CoReMA"Imprint of the project "CoReMA"GermanyWolfenbüttelHerzog August BibliothekHandschriftenabteilungCod. Guelf. 48.20 Aug. 4°Der von Holach KochbuechWo9Wo9apage in corresponding manuscriptTEI source of corresponding manuscriptcontext of corresponding manuscript/collectionContext for all recipes in manuscript "Wo9"References to the editorial principles and practices for this TEI file and the project CoReMAdetails of editorial principles and practices for the semantic annotationrecipe160816081608SüddeutschlandSüddeutschlandHigh German languages, High German languages
Ein KeeßSuppen mit gebrattenen hueennernWoltt ir ein Keeßsupen mit gebrattenen Hueennern machenNemet vnd behet das Brodt vnd leget hueenner darauff vnd bestreueet es mit Imber vnd treibet gutten Kees vnd streueet Auch darueber vnd giesset Rindfleisch bruee darauff vnd lasset damit durch seyhenetc.