Pike in polish sauceEin pollischen HechttSemantic annotation of the recipe "Pike in polish sauce" (wo9a.38)editionBarbara DenicolòtranscriptionAstrid Böhmdigital processingChristian SteinerHelmut W. KlugFWF I 3614ZIM-ACDH, University of GrazZIM-ACDH, University of GrazGAMS - Geisteswissenschaftliches Asset Management SystemCreative
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Ein pollischen Hechtt Machtt Allso Ittem SoNimb ein hechttschuep in vnd mach in zu stueckensaltz in einlaß in darinen ligenNimb gutte Erbeis brueelaß denn hechtt sieden doch nit gar an die stettdarnach seye die bruee dauonNimb oepffel vnd zwibelschneidts duenthues in ein hafengeueß guten wein daranlaß gar wol sieden das weich wierdt wie ein Muessleinthues Auf ein heres tuchtreibts durchgiest ein Arbeis pruee darundergewuertz mit Imber vnd pfefferSaffranzuckers zimlichgeuest die bruee vber denn hechttlaß sieden Sueß vnd seueert rechtt gesaltzenAlso ist er gerechtt vnnd guett