Ingredients:
- Neuen Speck (bacon)
- Huener (chicken)
- Eyer (chicken egg)
- rom (cream)
- Ingber (ginger)
- Petersilligen grunes (parsley)
- Pfeffer (pepper)
- Kleine Rosinen (raisin)
- Saffran (saffron)
- gesottene dicke millich (soured milk)
- gewurtz (spice)
- zucker (unrefined cane sugar)
- wasser (water)
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Main ingredient: poultryPreparation: boiledType: -Junge Huener gefultt vnndt in gewurtz einzumachenn etc. Nehmett hardt gesottene Eyer guten Neuen Speck vndt Petersilligen grunes hacke es Klein vndereinander vndt thue zucker [17v] Kleine Rosinen Ein wenigk Ingber Pfeffer vndt Saffran darahn Wann nuhn die huener Rein gemachtt vndt gereumett sein So fulle die huener damitt Lege sie Als bald in ein Siedent wasser darnach geuss das wasser dauon vndt thue eine guete gesottene dicke millich oder rom daran vndt lass sie darinne Kochen bis es gnungk hadt wurtze sie dann wieder mitt Ingber Pfeffer vnndt Saffran Abe So wirtt [18r] es Rechtt vnndt Guett etc.