Ingredients:
- Rindtfleisch bruhe (beef stock)
- Cappaunen (capon)
- Cappaunen Suppen (capon broth)
- hennen (chicken)
- ziemett (cinnamon)
- Ingber (ginger)
- Reiß (rice)
- Triesienett (trysenet)
- zucker (unrefined cane sugar)
Tools:
- No tools mentioned
Categories:
Main ingredient: poultryPreparation: boiledType: -Cappaunen oder hennen in einem Reiß etc. Nim den Cappaun seudt ihn schlecht Abe vndt den Reiß Auch besondern doch nichtt zu weich Als dan thue den [12v] Reiß An den Cappaunen vndt thue die Cappaunen Suppen vndt ein wenigk Rindtfleisch bruhe daruber vndt Lass ein wenigk miteinander Sieden das der Reiß weich vnndt eine Rechte dicke gewinne wie man es gerne haben will vndt wan du es Anrichtest So streuhe ein Triesienett von zucker ziemett vnndt Ingber gemacht daruber etc.


