Categories:
Main ingredient: offalPreparation: pastryType: -Lungel Khuechell Nimb die lungen eine oder zwo von lemmern hacks gar Clein Schneit ein netzlein vom lamp hacks Auch gar Clein Schlag Ayer drein vnd ein wintzig Raum ob du wilt ein wenig getriben Semmel stueps weinbeer seind Auch guett Nimb dann ein moesserlein in zum feueer daz es erhitzt so er heiß ist so zerlaß schmalltz allß groß als ein Ay geueß in moersner vnd thue die gehackhtten Lungel dreinn setz Auf ein nidern trifuß oder Rost daz nit gleich vf der gluet steet thuet ein hafendeckh drauf mit gluett so hebtt es sich hoch Im Moessr vnd so es Nun bachen ist So stuertz denn Moesser vmb vnd schuett ihn so felltt der Kuchen herauß den [167v] magst druckhen geben oder zu stueckhen machen vnd Inn Suepplein oder gescherb du magst von den lorbar gleich Also machen