Ingredients:
- Ayern (chicken egg)
- Krebss (crayfish)
- Kregel (crayfish neck)
- krautt (herbaceous plant)
- gewuertzs (spice)
- Salltz (table salt)
Tools:
- guckhen (crayfish shell)
- Rost (grate)
Categories:
Main ingredient: fish fishPreparation: pan fried panfriedType: -Die gefuelldten Krebss auff ein Anndern formb zu Kochenn Sie sind Alls vorhin geschriben fast guett wie man sie Auf dem Rost prett sie muessen aber Nur groß sein Sonnst seuedt vnd schel sie Nimb dann die Kregel vnd Schneit hackh sie vnnd mach in ein geruett von Ayern das misch Auch am hackhen darundter vnnd gewuertzs vnd Salltz wie es rechtt ist Wo ferrnn die krebssen Am sieden des salltzen nit genug hettenn fuells ein die guckhen vnnd wenn schier essen wil so laß es Pahen vnd die Khripel Auch gibs dann zum krautt Seind vast guett vnd wolgeschmackh etc.