Peas, with pork and bacon
Grueen Arbeiss Ihnn Scheeffenn
Semantic annotation of the recipe "Peas, with pork and bacon" (wo7b.235)
edition
Barbara Denicolò
transcription
Astrid Böhm
digital processing
Christian Steiner
Helmut W. Klug
FWF I 3614
ZIM-ACDH, University of Graz
ZIM-ACDH, University of Graz
GAMS - Geisteswissenschaftliches Asset Management System
Creative
Commons BY 4.0
Creative
Commons BY-NC-SA 4.0
Graz
o:corema.wo7b.235
CoReMA - Cooking Recipes of the Middle Ages: Corpus, Analysis, Visualisation
[About the project "CoReMA"](http://gams.uni-graz.at/o:corema.about/TEI_SOURCE)
[Imprint of the project "CoReMA"](http://gams.uni-graz.at/o:corema.imprint/TEI_SOURCE)
Germany
Wolfenbüttel
Herzog August Bibliothek
Handschriftenabteilung
Cod. Guelf. 42.6 Aug. 4°
Ain künstlichs vnndt nützliches Kochbuch
Wo7
Wo7b
page in corresponding manuscript
TEI source of corresponding manuscript
context of corresponding manuscript/collection
[Context for all recipes in manuscript "Wo7"](info:fedora/context:corema.wo7b)
References to the editorial principles and practices for this TEI file and the project CoReMA
[details of editorial principles and practices for the semantic annotation](https://gams.uni-graz.at/o:corema.semanticdec/TEI_SOURCE)
recipe
16.
Jh.
16th c.
1590
Entstehungsort unbekannt.
place of origin unknown.
High German
languages, High German languages
Grueen Arbeiss Ihnn Scheeffenn Gruen Arbeiß in scheefen Kost Kochtt mann auch fuer ein Krautt wennß Etlich groß sein Inn denn Haffen vnnd doch noch nit gelb so hebels Auß vber seuets Auch in einem schweinem fleisch geueß Ann die Arbeiss arber sein must gahr balldt gesotten Nimb dann Auch ein speckhlein das schneid Cleinn Roeests darein vnndt
gibs Allso dar das sie nit druckhen seinndt etc.