Ingredients:
- Ayern (chicken egg)
- weinberl (grape)
- Pastetten taig (pie pot)
- zuckher (unrefined cane sugar)
- Semelmehl (wheat flour)
Tools:
- Backhofen (baking oven)
- vberbachen Pastetten (pie pot)
- blatt (plate)
- loeffel (spoon)
Categories:
Main ingredient: eggsPreparation: flat cakeType: sweetBasteten von Ayern So mach ein lehen Pastetten taig wie es vor angesetzen vnd scheueß in ein Backhofen laß Nur so lang drin das erhartt vnd nit lau sej Nim dan Nur Etwo Auf ein tisch 6 Ayer vnnd zerschlags geueß Souuil dran Alß der Ayer Nim ein loeffel vol Semelmehl vil zuckher vnd weinberl vnd geuess in dj vberbachen Pastetten scheueß wider in offen so gehet es hoch auf wirtz hubsch Rogl darff nit zu lang [205r] bachen gibs warmb Ist ein huebsch essen gibs Auf ein blatt zuckher drauff