Ingredients:
- Airn (chicken egg)
- Raum (cream)
- weinbeerle (grape)
- zuckher (unrefined cane sugar)
- Semmel mehl (wheat flour)
Tools:
- Pachofen (baking oven)
- Pastetten (pie pot)
- Platt (plate)
- loeffeluol (spoon)
Categories:
Main ingredient: eggsPreparation: flat cakeType: sweetPasteten Von Airn So mach ein hohen Pastetten wie es vorn gesetzt vnd Scheueß in ein Pachofen laß nur so lanng biß er erherttet vnd nit lawe sej Nimb dann nur etwa auf ein disch 6 Ayr vnnd zerschlags geuß souil Raum Alß der Ayr Nim ein loeffeluol gutes Semmel mehl vil zuckher vnnd weinbeerle vnnd geuß in die vberbachnen Pastetten scheuß wider in ofen so geth es hoch auf wirt huebsch rogl darauf laß nit zu lanng bachen gibß warm ist ein huebsch essen gibß vf ein Platt zuckher darauff