Ingredients:
- butter (butter)
- zimetroern (cinnamon)
- Inngber (ginger)
- hechtten (northern pike)
- bruee (northern pike broth)
- pfeffer stuepp (pepper)
- Stuepps (spice)
- Salltz (table salt)
- bethe Semmel (toast)
- wasser (water)
Tools:
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Main ingredient: fishPreparation: soupType: -hechtten Suppenn Nimb die hechtten Mach stueckh darauß seuedts in wasser Kost in ein salltz hatt ehr sein gnug oder zu wenig Salltz in baß so er recht gesotten ist seihe die bruee herab thue butter drein laß allso wol durcheinanndter sieden vnd Stueppe es mit Inngber vnd zimetroern woll wildtu gern ein wenig pfeffer stuepp darein thain magst auch thain thue darnach denn hechtten die haut fein ab geueß die Suppen mit dem Butter darahn laß ein Cleine weil sieden allß lanng zwey Ayer dann so geueß die Suppen auf bethe Semmel schnitten leg die Stueckh hechtten All halben darauff Stuepps so ist es bereitth