Peas, roasted on a skewer Gebratten Arbeiss Semantic annotation of the recipe "Peas, roasted on a skewer" (wo7a.192) edition Barbara Denicolò transcription Astrid Böhm digital processing Christian Steiner Helmut W. Klug FWF I 3614 ZIM-ACDH, University of Graz ZIM-ACDH, University of Graz GAMS - Geisteswissenschaftliches Asset Management System Creative Commons BY 4.0 Creative Commons BY-NC-SA 4.0 Graz o:corema.wo7a.192 CoReMA - Cooking Recipes of the Middle Ages: Corpus, Analysis, Visualisation About the project "CoReMA" Imprint of the project "CoReMA" Germany Wolfenbüttel Herzog August Bibliothek Handschriftenabteilung Cod. Guelf. 42.6 Aug. 4° Ain künstlichs vnndt nützliches Kochbuch Wo7 Wo7a page in corresponding manuscript TEI source of corresponding manuscript context of corresponding manuscript/collection Context for all recipes in manuscript "Wo7" References to the editorial principles and practices for this TEI file and the project CoReMA details of editorial principles and practices for the semantic annotation recipe 16. Jh. 16th c. 1590 Entstehungsort unbekannt. place of origin unknown. High German languages, High German languages
Gebratten <ingredient commodity="Q29472543" en="garden pea">Arbeiss</ingredient> schlag Arbeiß durch ein Sib vnnd Ayern Abgemachet bachs mit einem wenigem schmaltz oder Butter schneit sie zustuecken bratts An eim spiess beschlags mit Ayern gibs zu essen So sie durch geschlagen seindt schneits stueckel weiss zeuechs durch ein gelben taig vnnd bach es