Peas, roasted on a skewer
Gebratten Arbeiss
Semantic annotation of the recipe "Peas, roasted on a skewer" (wo7a.192)
edition
Barbara Denicolò
transcription
Astrid Böhm
digital processing
Christian Steiner
Helmut W. Klug
FWF I 3614
ZIM-ACDH, University of Graz
ZIM-ACDH, University of Graz
GAMS - Geisteswissenschaftliches Asset Management System
Creative
Commons BY 4.0
Creative
Commons BY-NC-SA 4.0
Graz
o:corema.wo7a.192
CoReMA - Cooking Recipes of the Middle Ages: Corpus, Analysis, Visualisation
[About the project "CoReMA"](http://gams.uni-graz.at/o:corema.about/TEI_SOURCE)
[Imprint of the project "CoReMA"](http://gams.uni-graz.at/o:corema.imprint/TEI_SOURCE)
Germany
Wolfenbüttel
Herzog August Bibliothek
Handschriftenabteilung
Cod. Guelf. 42.6 Aug. 4°
Ain künstlichs vnndt nützliches Kochbuch
Wo7
Wo7a
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TEI source of corresponding manuscript
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References to the editorial principles and practices for this TEI file and the project CoReMA
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recipe
16.
Jh.
16th c.
1590
Entstehungsort unbekannt.
place of origin unknown.
High German
languages, High German languages
Gebratten Arbeiss schlag Arbeiß durch ein Sib vnnd
Ayern Abgemachet bachs mit einem wenigem schmaltz oder Butter schneit sie zustuecken bratts An eim spiess beschlags mit Ayern gibs zu essen So sie durch geschlagen seindt schneits stueckel weiss zeuechs durch ein gelben taig vnnd
bach es