Ingredients:
- Koppaun (capon)
- Khoppauner Suppen (capon broth)
- Kheess (cheese)
- Ayer (chicken egg)
- hiersen grieß (common millet)
- grieß (semolina)
- gewuertz (spice)
- bete semmel schnitten (toast)
Tools:
Categories:
Main ingredient: poultryPreparation: soupType: -Ain Khoppauner Suppen mit Kheess Seued den Koppaun in sein selbs Suppen geuess die Suppen Auf ein bete semmel schnitten Nimb ein guetten windtischen Kees oder sonst ein gueten Khees denn reib Clein schneit in Auf die Supen vnnd ein linndt gewuertz darauff vnnd deckh die mit einer anndern schuessel zu vnnd trag die Khoppaun allso fuer
*Millet groat, roasted on a spit* (Subrecipe Nr. 1) [cooking recipe] Wildtu grieß Ann eim spieß brathenn nimb hiersen grieß vnnd Acht Ayer dartzu das es dickh wierdt schneit in vnnd steckh in ann ein spieß brath in vndt beschlag ihn mit Ayern gib in zu essen mitt Sallss