Ingredients:
- blatt (dough sheet)
- Rehe schlegel (roe-deer haunch)
- Rueckhen taig (rye dough)
- Saffran (saffron)
- gewuertz (spice)
- Salltz (table salt)
- essig (vinegar)
- dottern (yolk)
Tools:
- Bachofen (baking oven)
- Pennssel (brush)
- Kessell (cauldron)
Categories:
Main ingredient: gamePreparation: pieType: -Wie man die Rehe schlegel beraitthenn soll etc. Nimb denn schlegel vberbrenn in In eim Kessell darnach zeuech Im die haut ab thue das schedlich daruon Salltz ein vnnd spicks erlich hinein In Kolben Stuep ihn darnach ein mit gutem gewuertz geueß ein essig drauf laß ein guet weil drin ligenn Nim Auch ein Rueckhen taig gleich wie in den vischenn treib ein Weitt blatt Auß einannder beueg im denn fues krumb doch das ehr auch in taig khumb Nim ein Andern taig deckh glatt darueber vnndt nimbs dann vmb vnd vmb ab Khrautzels vnnd bestreichs mit einem Pennssel mit gelben dottern oder Saffran Scheueß in ein Bachofen als lanng alls ein Pradt schier gibs khalltt etc.