Ingredients:
- Speck (bacon)
- taig (dough)
- blatt (dough sheet)
- feist fleisch (fatty meat)
- Wildt prett (game meat)
- Imber (ginger)
- pfeffer (pepper)
- Rueckhen mehl (rye flour)
- gwuertz (spice)
- Salltz (table salt)
- wasser (water)
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Main ingredient: gamePreparation: pieType: -Khalltt Wildt prett Pastetten Nimb das wiltbredt Wenn es verfeimbt ist nach der lenng gespickht das der Speck erlich hinein ins wildprett Komb Salltz vnd gwuertz zwier so vil alls mit pfeffer alls denn Nimb Imber temperiers durchein annder vnd wolgewuertzt also drucken in taig gelegt der taig muß Auch von einem Rueckhen mehl sein darf nit Aufdent [57v] sein Sonndern du must nehmen ein ruecken Außgezogen mehl mit einem heissen wasser Abgeknetten starckh gearbeit dann so Nimb dess taigs treib in glad Auss in die weid Leg das vorgeschriben wildbrett drein vnd stuertz das blatt darueber gleich wie man eim Krapffen thuett laß Alßo bachen zwo stund es ist auch guett wer gern wil der Nem feist fleisch vnd Spicks Allso etc.