Ingredients:
- brot (bread)
- Capaunen Suppen (capon broth)
- flugl vonn Capaune (capon wing)
- bießen wurtzen (chard)
- kheß (cheese)
- Air (chicken egg)
- zimetrinden (cinnamon)
- Negelein (clove)
- teigl (dough)
- Ingber (ginger)
- weinberl (grape)
- Schmaltz (lard)
- Flaisch (meat)
- Petersill (parsley)
- Pfeffer (pepper)
Tools:
- loeffeluol (spoon)
Categories:
Main ingredient: poultryPreparation: dumplingsType: -Erstlich Von Flaisch Crapffen Krapffen zu machen so Nim die flugl vonn Capaunen die whol gesoten sein vnd steckh die mit Petersill vnnd bießen wurtzen Ainß souil Alß deß Anndern vnnd Nimb ein [54v] guten kheß ein wenig geriben brot Sechs Air Ein wenig weinberl Nim zimetrinden Ingber Pfeffer Negelein souil dir liebt vnd ein loeffeluol Schmaltz misch es durcheinander mach ein Subtils teigl seued es in der Capaunen Suppen vnnd vber die khnoepl guten khaeß vnnd schmalz