Calf's brain, roasted Von einem kalbs hauebt Semantic annotation of the recipe "Calf's brain, roasted" (wo3b.73) edition Barbara Denicolò transcription Astrid Böhm digital processing Christian Steiner Helmut W. Klug FWF I 3614 ZIM-ACDH, University of Graz ZIM-ACDH, University of Graz GAMS - Geisteswissenschaftliches Asset Management System Creative Commons BY 4.0 Creative Commons BY-NC-SA 4.0 Graz o:corema.wo3b.73 CoReMA - Cooking Recipes of the Middle Ages: Corpus, Analysis, Visualisation About the project "CoReMA" Imprint of the project "CoReMA" Germany Wolfenbüttel Herzog August Bibliothek Handschriftenabteilung Cod. Guelf. 78.1 Aug. 8° Ein Koch- und Arzneibuch Wo3 Wo3b page in corresponding manuscript TEI source of corresponding manuscript context of corresponding manuscript/collection Context for all recipes in manuscript "Wo3" References to the editorial principles and practices for this TEI file and the project CoReMA details of editorial principles and practices for the semantic annotation recipe 15. Jh. 15th c. Entstehungsort unbekannt. place of origin unknown. High German languages
Von einem <ingredient commodity="Q1542282" en="calf head">kalbs hauebt</ingredient> Item Sneid die vnter keueen von dem kalbshaubt vnd seued den gar wol darnach prich die hiren schal auf vnd sae guts gewurcz auf das hiren vnd geusz heisz smalcz darein vnd prat in auf einem rost das wirt ein gut kalbs kopf