Sour cherry electuaryguet latwary von weichselnSemantic annotation of the recipe "Sour cherry electuary" (wo3b.4)editionBarbara DenicolòtranscriptionAstrid Böhmdigital processingChristian SteinerHelmut W. KlugFWF I 3614ZIM-ACDH, University of GrazZIM-ACDH, University of GrazGAMS - Geisteswissenschaftliches Asset Management SystemCreative
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Commons BY-NC-SA 4.0 Grazo:corema.wo3b.4CoReMA - Cooking Recipes of the Middle Ages: Corpus, Analysis, VisualisationAbout the project "CoReMA"Imprint of the project "CoReMA"GermanyWolfenbüttelHerzog August BibliothekHandschriftenabteilungCod. Guelf. 78.1 Aug. 8°Ein Koch- und ArzneibuchWo3Wo3bpage in corresponding manuscriptTEI source of corresponding manuscriptcontext of corresponding manuscript/collectionContext for all recipes in manuscript "Wo3"References to the editorial principles and practices for this TEI file and the project CoReMAdetails of editorial principles and practices for the semantic annotationrecipe15.
Jh.15th c.Entstehungsort unbekannt.place of origin unknown.High German languages
Wiltu machen guet latwary von weichseln sonym sy in ein hafen vnd secz es auf ein gute gluet vnd gewsz nichts nicht daran vnd so lasz es kalt werden vnd streich es durch ein tuech vnd thue es in ein kessel vnd secz es auf ein driefuezs vnd ein gute gluet darvnder vnd lasz es sieden vnd thue den darein ein hoenick vnd geribens prot vnd stupp es wol ab vnd rueer es fuersich dar so hat es sein dann genueg