Categories:
Main ingredient: doughPreparation: pastryType: show dishWiltu machen ein guts pachens von dreyerlay plettern ains gruen das ander weisz das dritte gel So nym vnd thue das weisz besunder vnd den totter wesunder vnd hack petersill clain vnd reib in clain vnd reib ayr darvnder vnd nym dann ain pfannen vnd mach sy hael mit ainem smalcz vnd mach dann ein gruensz plat vnd thue dann das plat her auß vnd mach den ein gelbs plat von den toettern vnd das thue auch herauß vnd clopff dann das weisß vnd mach ein weissz plat dar ausz vnd leg dy drey platter auf ein ander das das gruen mitten sey sneid es dann clain schaffczaglat vnd stossz es an spissel vnd mach dann ein taig von ayren vnd von wasser mach [24r] in gel vnd zeuch es durch den taigk vnd pach es in ainem smalcz vnd zeuch dy spissel dar ausz vnd sneid es dann nach der leng von ein ander vnd leg es dann auff dy schuessel vnd zuckers genug darauff vnd versalcz nicht