Ingredients:
- air (chicken egg)
- menig (common agrimony)
- smalcz (lard)
- petersil (parsley)
- gruen safft von petersil (parsley juice)
- wurcz (spice)
- tottern (yolk)
Tools:
Categories:
Main ingredient: eggsPreparation: roastType: show dishWer anders will machen gefullt air der nem viii air vnd slach sy an der spicz auf vnd tu ein wenig smalcz in ein pfannen vnd geusz die dorein vnd zeuch in ander mitt mit einem loeffel das sie ein wenig feucht sein vnd thu sie dann ab dem feuer vnd hack sie klein auf einer panck vnd tu daruenter gut wurcz vnd petersil vnd full das wider in die schal vnd leg sie dann in ein pfannen vnd lasz sie sieden vncz dich sein benuegt So nym sie dann herwider aues vnd schel sie schon vnd stos sie an ein klein spissel vnd mach dorczu ein gruen safft von petersil vnd menig vnd ferb die tottern als vil dich sein benuegt zwen oder drey das [63r] die werden gruen vnd das die andern als vil der gruen werden rot vnd leg dann die ayr zu dem feuer bey der spitz vnd laz die werden haisz vnd beslach dann die air eins gruen das ander rot da mit sein sie beraitt