Ingredients:
- ayren (chicken egg)
- weissen dez ays (egg white)
- petersil (parsley)
- saffran (saffron)
- gewurcz (spice)
- wasser (water)
Tools:
- secklein (bag)
- kerczen schafft (candle stick)
- spissel (spit)
Categories:
Main ingredient: eggsPreparation: roastType: -Eyn praten von ayren Wiltu ein praten machen von airen So nym ayr vnd slach die roch vntereinander vnd nym darunter guet gewurcz vnd petersil vnd saffran vnd ein secklein das da sey in der grosz als ein kerczen schafft vnd nym dann her die air vnd geuesz sie in das secklein das daz sey in der hoech als ein spann vnd hoch das in siedendes wasser lasz es sieden vncz dich sein benueg vnd das es hert werd So nym es dann herab vnd trenn das secklein auf vnd stosz das an ein kleins spissel daz es ich zepirst vnd spick es dann mit einem weissen dez ays als ein anderen praten