Ingredients:
- aneys (anise)
- prot (bread)
- air (chicken egg)
- saluan (common sage)
- ael (eel)
- haubt (eel head)
- hauet (eel skin)
- tzagel (eel tail)
- ingwer (ginger)
- petersil (parsley)
- pfeffer (pepper)
- full (stuffing)
- salcz (table salt)
- wasser (water)
Tools:
- rost (grate)
Categories:
Main ingredient: fishPreparation: roastType: -Von dem ael Item nym einen frischen al treib im ab den sleym in kaltem wasser loes dy hauet bey dem haubt vnd zeuch die vber den tzagel das sie nicht ab her koem hack saluan petersil darczu gestossen ingwer pfeffer aneys salcz wirf es auf den al vnd zeuch di hawet wider vber bespreng in mit salcz leg in auf einen rost prat in gar gib in hin
*Eel skin, stuffed with eel* (Subrecipe Nr. 1) [cooking recipe] So du die hawt abgeczogen hast so sneid im ab das haeubt vnd seud in gar loes aues die grat vnd hack den al vnd nym saluan air vnd schon prot pfeffer Ingwer aneys [48r] saltz da mit full die hauet nit vol full das haubt auch prat in gar vnd gib hin etc.