Ingredients:
- henner (chicken)
- henner suppen (chicken broth)
- ayr (chicken egg)
- zimet Rinden (cinnamon)
- Imber (ginger)
- honig (honey)
- lemeren (lamb meat)
- peter silg (parsley)
- pfeffer (pepper)
- saffran (saffron)
- zuckher (unrefined cane sugar)
- kalb fleysch (veal)
- wasser (water)
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Main ingredient: poultryPreparation: boiledType: sweetIunge henner In Einer griennen suppen Die sewwedt man In wasser auff die stat ab vnd zu der grien suppen nimpt man die grien bletter von peter silg Ein hannd voll oder mer die zerstost man In ein morsser darunder thuet man Roche ayr In 10 oder 15 darnach die schussel gros ist das gewurz also ab Im Morser mit pfeffer Imber zimet Rinden vnnd Ein wienig saffran thue auch zuckher oder honig daran dan treybs mit der henner suppen durch Ein Syb las dan die suppen woll auff syden vnnd Ruer die stez das sy schaum gib die henner auff vnnd geus die suppen dariber der gleichen mag man lemeren vnnd kalb fleysch kochen