Ingredients:
- mandel (almond)
- opffel (apple)
- Rinthflaysch suppen (beef stock)
- pluet (blood)
- suppen (blood vinegar wine broth)
- prot (bread)
- zimet rinden (cinnamon)
- negel (clove)
- wildpredt (game meat)
- weinperle (grape)
- pfeffer (pepper)
- Rechen (roe-deer meat)
- safferan (saffron)
- gewurz (spice)
- zugger (unrefined cane sugar)
- Hirschen (venison)
- Essig (vinegar)
- wasser (water)
- schweine wildpredt (wild boar)
- wein (wine)
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Main ingredient: gamePreparation: boiledType: -Hirschen vnnd Rechen wildtpredt In gewurz vber seudt man Im wasser vnnd die selbig suppen geust man weg vnnd macht Ein annder suppen daran von wein vnnd Ein wienig Essig auch pluet darzue genomen seudt man durch Ein annder vnnd treybs mit prot durch Ein syb die selb suppen geust man auffs wildpredt vnnd lass syeden wurzt man ab mit pfeffer negel zimet rinden zugger vnd Ein wienig safferan Darauff soll man streyen wen man daz wildt predt Auf gibt oben darauff als weinperle mandel vnnd opffel lenglich geschnitten zuuor In Einer Rinthflaysch suppen gerost vnnd mit zimet Rinden zugkher vnnd Ein wenig Safferan abgewurzt darauff geust man Ein wienig von der schwarzen suppen vnnd straychs Auff das wildpred wanns auff der schussel ist der gleichen kocht man auch schweine wildpredt