Ingredients:
- air (chicken egg)
- huener fuessen (chicken feet)
- kloe (claw)
- negellein (clove)
- flaisch prwe (meat stock)
- gewurtz (spice)
- fuell (stuffing)
- kalb flaisch (veal)
Tools:
- kessel (cauldron)
Categories:
Main ingredient: poultryPreparation: dumplingsType: show dishAin guot gemuesz von huener fuessen etc. Nim huner fuesz vnd lass die erwallen nim mazzen kalb flaisch hack das klain mach das ab mit guoten gewurtz tu ganczzey negellein dar ein wildu von käbl ??? haben so nim zway air dar an wann die fuell berait sey so mach klaine kuegelein vnd tuo dan die kugel jn die kloe vnd nim ain flaisch prwe lass wol darjnn sieden bis das sich die kloe erstercken leg es dann jn ain kessel vnd lass es dann sieden an die stat bis das ez sey genuog hat wart auch das ez nit versotten werd du solt sy geben in ainner lawter flaischprwe vnd gewuercz