Ingredients:
- air (chicken egg)
- taig (dough)
- mel (flour)
- smaltz (lard)
- zucker (unrefined cane sugar)
- wasser (water)
Tools:
Similar recipes:
Same title: b3.9, b4.148, b4.216, br1.28, bs1.140, gr1.92, w1.152, w1.218, w4.156, db1.44, er1.37, wo10c.81, wo10c.90, wo1a.50, wo3b.104, wo8.256Shared ingredients: w1.152, b4.148, gr1.228, gr1.92, wo7b.72, wo1a.50, wo1b.20, wo3b.104, wo7a.199Same ingredients in following recipe: 2Same tools in following recipe: 1Categories:
Main ingredient: pastryPreparation: deep friedType: -Ain richt von pachem Nim siedens wasser wuerff mel dar ein vnd zertreib das wol das es ain rechte dick hab so nim fier air dar an vnd misch daz wol vnd strich taig mit ainem loeffel ausz dem anderen jn die pfannen mit smaltz wann das gebach so bestreches mit zucker etc.