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Main ingredient: pastryPreparation: deep friedType: Siedegebaeck (deep fried)Kaiserisch Stritzell zubachen Nimb ein kalt wasser vnd ruer ein gutt mel darein wie ein dicker streiblen taig darnach so nimb ein wenig schmaltz In ein pfannen vnd streich den taig Ins schmaltz so es warm ist vnd truckne den taig ab ob ainer glutt [286r] vast wol darnach thue den taig In ein schussell vnnd treib In wol mit Ayren ab bis er als dick wirtt als gar ein dicker taig wie zu den brieten kuechlen darnach so lass In ston als lanng du wilt ein stund oder drey es schat dem taig nichts vnnd so du bachen wilt so schlag ein gutten leffel vol heraus auff ein zinn teller vnnd nimb ein hackmesser vnd duncks Ins schmaltz vnd schneid als lanng stritzell wie lang du sy haben wilt vnd das schmaltz soll nit haiss sein vnnd bachs nun auff einer glutt vnnd geuss stetigs mit einem Eysin loffell schmaltz auff die stritzell so klieben sy fein auff stoss die Ayr In eim morser darein