Ingredients:
- Ayren (chicken egg)
- Mel (flour)
- schmaltz (lard)
- Milch (milk)
Tools:
- feur (ember)
- pfannen (pan)
- Spritzen (pastry bag)
Similar recipes:
Same title: wo10c.77, wo10c.91, wo8.253, wo8.254, wo9a.119Shared ingredients: w4.146, so1.102, so1.104, so1.62, db1.45, br1.11, br1.29, bs1.1, gr1.24, k1.109, k1.127, k1.129, k1.88, wo7b.72, wo8.242, wo8.244, wo8.252, wo8.254, wo8.256, wo8.264, wo8.277, wo8.279, wo9a.119, wo9a.44, wo10c.70, wo10c.76, wo10c.91, wo1b.20, wo1b.25, wo3b.191, wo7a.203, wo7a.209, wo7a.69, wo7a.83, wo7b.210Same ingredients in following recipe: 2Same tools in following recipe: 0Categories:
Main ingredient: -Preparation: deep friedType: Siedegebaeck (deep fried)Ein Spritzen bachas zubachen Nim ein Milch In ein pfannen thues vber das feur thue ein wenig schmaltz darein vnd lass sieden vnd ruer ein Mel darein vnd mach In wol trucken wie ein brietten kuechlen taig vnd mach In darnach mit Ayren an vnnd mach In starck thue In darnach In die Spritzen vnd trucks In ein schmaltz das nit haiss sey rittlen die pfannen vnd lass bachen etc.