Similar recipes:
Same title: b3.9, b4.148, b4.216, br1.28, bs1.140, gr1.92, w1.152, w1.218, w4.156, db1.44, er1.37, wo10c.81, wo10c.90, wo1a.50, wo3b.104, wo8.256Shared ingredients: b4.148, b4.216, b4.224, b4.23, br1.11, bs1.140, bs1.86, gr1.228, gr1.24, gr1.92, h2a.56, k1.109, w1.152, w1.218, w1.225, w1.23, bs2.41, db1.46, db1.52, wo9a.119, wo9a.41, wo10c.22, wo10c.75, wo10c.80, wo10c.81, wo10c.82, wo10c.90, wo10c.94, wo1a.50, wo1b.20, wo1b.28, wo1b.7, wo1b.8, wo1b.9, wo1c.5, wo3b.104, wo3b.140, wo3b.189, wo7a.199, wo7a.202, wo7a.203, wo7a.217, wo7a.64, wo7b.65, wo7b.72, wo8.167, wo8.244, wo8.249, wo8.253, wo8.256, wo8.260, wo8.279, wo8.281Same ingredients in following recipe: 3Same tools in following recipe: 2Categories:
Main ingredient: pastryPreparation: deep friedType: Siedegebaeck (deep fried)Morscher kuechlen zubachen Nimb ein quertlin wasser vnnd seuds thue ein wenig schmaltz darein vnd seuds In einer pfannen vnd wans seudt so ruer ein mel darein vnd truckne In wol ab auf dem feur vnd thue In in ain morser vnd stoss In mit Ayrn ab bis er wirtt wie ein brieten kiechlen taig darnach leg In mit einem loffell In ein haiss schmaltz vnd lass langsam bachen