Similar recipes:
Same title: wo10c.82Shared ingredients: w1.152, w1.225, w1.23, db1.52, wo7b.65, wo7b.72, wo8.253, wo8.256, wo8.260, wo8.279, wo9a.119, b4.148, b4.224, b4.23, br1.11, bs1.86, gr1.228, gr1.24, gr1.92, k1.109, wo10c.22, wo10c.75, wo10c.80, wo10c.81, wo10c.82, wo10c.94, wo1a.50, wo1b.20, wo1b.28, wo1b.8, wo1b.9, wo1c.5, wo3b.104, wo3b.140, wo7a.199, wo7a.203, wo7a.217Same ingredients in following recipe: 2Same tools in following recipe: 0Categories:
Main ingredient: pastryPreparation: deep friedType: Siedegebaeck (deep fried)Honerderm zubachen Nimb mel souil du machen wilt das sy gutt seyen vnd machs mit einem [283r] kalten wasser an das der taig ein wenig dinner sey dann ein streiblen taig vnd rest in wol ab das er wol trucken sey vnd mach In darnach mit Ayren Ring vnd glatt vnd thue In darnach auf ein teller vnd legs In ain haiss schmaltz bachs resch herab leg die Ayr In ein warm wasser