Similar recipes:
Same title: wo10c.74, wo9a.91Shared ingredients: w1.152, w1.218, k1.88, so1.62, bs2.14, db1.45, b4.148, b4.216, br1.29, br1.7, bs1.1, bs1.140, gr1.198, gr1.228, gr1.92, h2b.13, wo9a.41, wo9a.90, b1.46, wo10c.50, wo10c.59, wo10c.74, wo1a.50, wo1b.20, wo1b.4, wo3b.104, wo3b.161, wo3b.191, wo7a.199, wo7a.64, wo7a.83, wo7a.84, wo7b.224, wo7b.72, wo8.167, wo8.212, wo8.254, wo8.263, wo8.274, wo8.281, wo8.289Same ingredients in following recipe: 3Same tools in following recipe: 1Categories:
Main ingredient: -Preparation: pastryType: show dishHirschhorn zubachen Nimb sechs Ayr klopff sie wol vnd drey oder vier leffel vol zucker vnd Ruer ein gutt mel darein vnd mach In wie ain hasenoerlen taig der wol ausgewollen ist schneid ain stucklin darab das walgle ainer spindel lang vnd als dinn das es sich ainem hirschhorn thue vergleichen mit den zincklen vnnd bach es sittig In ainer pfannen mit schmaltz vnd so mans vff den tisch will setzen so soll man allweg 2 vnd 2 widereinander setzen