Wild boar pieEin pastet von schweinem WiltpretSemantic annotation of the recipe "Wild boar pie" (wo10c.41)editionBarbara DenicolòtranscriptionAstrid Böhmdigital processingChristian SteinerHelmut W. KlugFWF I 3614ZIM-ACDH, University of GrazZIM-ACDH, University of GrazGAMS - Geisteswissenschaftliches Asset Management SystemCreative
Commons BY 4.0Creative Commons BY-NC-SA 4.0 Grazo:corema.wo10c.41CoReMA - Cooking Recipes of the Middle Ages: Corpus, Analysis, VisualisationAbout the project "CoReMA"Imprint of the project "CoReMA"GermanyWolfenbüttelHerzog August BibliothekHandschriftenabteilungCod. Guelf. 42.3-5 Aug. 4°Kunst- und Artzneibuch von Ludwigen Neer zusamengetragenn. Anno
1543.Wo10Wo10cpage in corresponding manuscriptTEI source of corresponding manuscriptcontext of corresponding manuscript/collectionContext for all recipes in manuscript "Wo10"References to the editorial principles and practices for this TEI file and the project CoReMAdetails of editorial principles and practices for the semantic annotationrecipe16. Jahrhundert
(1543)16th c. (1543)1543Entstehungsort unbekannt.place of origin unknownHigh German languages
Ein pastet von schweinem WiltpretNimb ein schweine wiltpretlass ein sudt thonlegs darnach In den hafenNim Rosindenmenten krauttoxen faistin dartzu negelenpfefferImberMuscatplueweiss geriben brott oder gebeet brot so auff einem Rost gebeet istwaichs In ain gutten weintreibs alles miteinander durch vnd geuß In die pastetlaß