Ingredients:
- rorlen (cinnamon)
- negelen (clove)
- taig (dough)
- Kuttin (quince)
- brue (sauce)
- zucker (unrefined cane sugar)
- siessen wein (wine)
Tools:
- ofen (baking oven)
- runden hafen sampt der deckin (pie pot)
Categories:
Main ingredient: fruitPreparation: pieType: sweetWan du ain Kuttin pastet wilt machen [268v] So nim den ersten taig mach ein runden hafen sampt der deckin darnach so nimb gutt kuttin schneid in 4 odes 6 stuck vnnd thue die kern heraus schels darnach vnd besteck ain Iedes besonder mit rorlen vnd negelen darnach nimb den hafen den du gemacht hast vnnd leg an boden zucker vnd gestossen Rorlen ain wenig darunder vnd darnach leg die kuttin schnitz nebeneinander fol vnnd schitt zwue hend vol zucker oben darauf vnnd beschleuss den hafen vnd setz In ofen vnd lass ein stund bachen vnd ob du mer brue daran wilt machen So nim ein gutten siessen wein vnd zucker vndereinander vnd geuss hinein vnd lass bachen vnd setz also warm auf den tisch