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Same title: wo10c.22, wo10c.24, wo7a.35, wo7b.178, wo7a.35#sub2Shared ingredients: w1.152, w1.225, w1.23, db1.52, b4.148, b4.224, b4.23, br1.11, bs1.86, gr1.228, gr1.24, gr1.92, k1.109, wo10c.22, wo10c.75, wo10c.80, wo10c.81, wo10c.82, wo10c.94, wo1a.50, wo1b.20, wo1b.28, wo1b.8, wo1b.9, wo1c.5, wo3b.104, wo3b.140, wo7a.199, wo7a.203, wo7a.217, wo7b.65, wo7b.72, wo8.253, wo8.256, wo8.260, wo8.279, wo9a.119Same ingredients in following recipe: 0Same tools in following recipe: 0Categories:
Main ingredient: doughPreparation: pastryType: kitchen tipWie man die pasteten Hafelen machen soll Nimb 2 hendvol schen mel darein schlag [264v] 2 Ayr vnnd thue ein guts schmaltz darein das als gross ist als ain Ay vnnd knits wol darein vnd wenn es zu dirr wolt sein so nimb ein wenig ain laues wasser vnd geus daran vnd diser taig muss vast wol gewurckt sein das er zech werd wol ain viertel stund lanng darnach ist der taig recht vnd ist der best zu den pasteten vnd dortten dann er ist vast gutt zuessen ist besser dann den man zu Hof macht vnd wenn der taig gerecht ist so nimb In zu pasteten oder dortten vnd richt den zeug dartzu wie hernach steet