Ingredients:
- rinderrns (beef)
- weissem kraut (cabbage)
- cheas (cheese)
- ayr (chicken egg)
- vaist (lard)
- vleisch (meat)
- scheaffeins (mutton)
- herten keas (pressed cheese)
- wasser (water)
Tools:
- toph (cooking pot)
- phann (pan)
Categories:
Main ingredient: vegetablesPreparation: boiledType: savouryVon Iungem weissem kraut NIm Iungs weisz kraut vnd sneid es zu spalten so leg es in den toph vnd lasz es sieden vnd geus das wasser ab so hab gesotens vleisch in einem anderm toph scheaffeins oder rinderrns vnd leg das kraut dann zu dem vleisch so nym vnd sewd ayr hert so schel sie vnd roest sy dann gancz in einer phann wenn das kraut vnd das vleisch nahent gesoten sey so tue die ayr darin vnd herten keas vnd losz das aber mit ain ander sieden vnd mach das gar vaist wildu es aber machen nit mit vleisch so leg darauf ayr als voer gemacht In der phann mit dem cheas vnd gibs hin