Ingredients:
- anais (anise)
- prat (bread)
- ayr (chicken egg)
- salua (common sage)
- alle (eel)
- choph (eel head)
- haut (eel skin)
- zagel (eel tail)
- Ingwer (ginger)
- petersil (parsley)
- pheffer (pepper)
- salcz (table salt)
Tools:
Categories:
Main ingredient: fishPreparation: roastType: show dishVon dem alle NIm ein frischen ale treib im ab den slem in koldem aschn lasz dy haut bey dem choph vnd zeuch dy vber den zagel das sy nicht abherr koem hakch salua petersil darczue gestossen Ingwer pheffer ains salcz wirf es auf den ale vnd zeuch dy haut wider vber bespreng in mit salcz leg in auf ain rost prot in gar gib in hin so du dy haut abgeczogen hast so sneid im ab das haupp vnd seud in loez aus dy great vnd hakch dy ale vnd nym ayr saluay vnd schon prat pheffer Ingwer anais salcz domit vuell dy haut nicht vol full das haupp auch prat in gar vnd gib in hin