Ingredients:
- kalbs hirn (calf's brains)
- eier (chicken egg)
- huener (chicken stomach)
- fogel magan der kramat vogel (fieldfare stomach)
- krueter (herb)
- peterling (parsley)
- fuesß (poultry feet)
- Kkoeppff (poultry head)
- kraegenn (poultry neck)
- vogel (poultry stomach)
- wuertze (spice)
- saltze (table salt)
Tools:
Categories:
Main ingredient: -Preparation: stuffingType: -§ xviij Item von huener oder fogel magan der kramat vogel vnd ander vogel so mag man nemen die [14v] Kkoeppff kraegenn vnd fuesß magenn das alles hacke gar klein stos Iin einem nuersing suede herte eier hacke peterling oder ander guotte krueter tuo das alles in denn muersing stos es wol vnd wuertze es ab vnd saltze es tuo es usß in schuesslenn knit ein rowes ei darann vnd die krapfen mit vnd alles warm fuer getragenn Also mag man kalbs hirn bereiten vnd ein fuellen vor wol gesoten