Ingredients:
- eier (chicken egg)
- schmaltz (lard)
- peterling (parsley)
- wuertz (spice)
- wiß brott (white bread)
Tools:
Similar recipes:
Same title: b6.21, gr1.10, h2a.27, w4.135, w4.57, k1.124, pa1.26, so1.100, so1.96, bs2.53, wo1b.28, wo3b.30, wo7a.198, wo7a.199, wo8.261, wo8.262Shared ingredients: so1.100, so1.57, so1.78, so1.96, bs1.191, gr1.195, k1.124, k1.83Same ingredients in following recipe: 2Same tools in following recipe: 0Categories:
Main ingredient: eggsPreparation: pastryType: -§ xlij Item wer ein kuechlin in einem muerssing wil machen der neme eier wuertz vnd wiß brott wuerfflet geschnitten das temperier gar wol mit ein andren peterling dar under thuo es in ein pfannen mit enweg schmaltz tuo darin setze es uff ein kollen vnd nit zuo heis am erstenn sunder ye bas vnd ye bas vnd gues enwenig warms schmltz darin