Ingredients:
- mandel (almond)
- milch (almond milk)
- wasser (water)
- weyß prot (white bread)
- weins (wine)
Tools:
- schussel (bowl)
- tuech (cheesecloth)
- pfan (pan)
- sib (sieve)
Similar recipes:
Same title: b4.32#sub1, b4.33, bs1.103, bs1.113, bs1.166, bs1.4, gr1.140, gr1.266, w1.33, w4.44, w4.46, m11.74, pa1.70, db1.4, db1.6, er1.3, wo1a.93, wo3b.155, wo3b.157, wo3b.37, wo7a.6, wo7b.149, wo7b.70Shared ingredients: bs1.9, pa1.47, pa1.70, wo1a.9, wo3b.60Same ingredients in following recipe: 0Same tools in following recipe: 1Categories:
Main ingredient: -Preparation: aspicType: analogueItem zu mandel zeger nym geschelten mandel vnd stos In vnd mach milch da von vnd seychs durch ein tuech In eyn pfan vnd [292v] reib ein wenig weyß prot dar ein vnd ein wenig weins vnd wan es walle so zeuch es auß der pfan auf eyn tuech oder sib vnd seich daz wasser da von vnd daz wirt gut zeger vnd richt sy an vnd bestet dy zeseren mit mandel cheren Nym dy selben zeger vnd leg ein firtail In eyn schussel vnd gews mandel milch dar an