Ingredients:
- schwais (calf blood)
- lungen (calf's lung)
- leczelten (gingerbread for sauce)
- hoenig (honey)
- schmalcz (lard)
- gewurcz (spice)
- salcz (table salt)
- Zucker (unrefined cane sugar)
- calb (veal)
- wein (wine)
Tools:
- fewr (ember)
Similar recipes:
Same title: bs1.191#sub7, pa1.35, wo3b.42Shared ingredients: pa1.35Same ingredients in following recipe: 4Same tools in following recipe: 0Categories:
Main ingredient: offalPreparation: pureeType: -Wildw daz wedencken so wil ich dir ein anders schencken von ainem calb choch ein gut mues vnd nym den schwais vnd thu In In ain wein [283v] vnd misch vnd secz es zu dem fewr vnd laz es auf syeden hastw dan nit Zucker so nym hoenig vnd leczelten vnd thu schmalcz dar ein vnd hack dan dy lungen dar ein vnd daz sy wol gesoten sey vnd salcz es zu massen vnd thu gut gewurcz dar vnter