Ingredients:
- brot (bread)
- eyer (chicken egg)
- salbei (common sage)
- teige (dough)
- elen (eel)
- haubt (eel head)
- hut (eel skin)
- krut (herb)
- blat (pancake)
Tools:
- No tools mentioned
Similar recipes:
Same title: b4.199, b4.226, w1.202, w1.227, k1.19, m11.40, ds1.39, wo1a.66#sub1, wo3b.127#sub1Shared ingredients: m11.40Same ingredients in following recipe: 2Same tools in following recipe: 0Categories:
Main ingredient: fishPreparation: roastType: show dishEin geriht von vrischen elen . Nim frische ele zuech in abe die hut vnd snit abe daz haubt laz sie gar sieden vnd tuo her vz die grete stoz krut eyer vnd schoene brot vnd mit dem ale hacke salbei . dar zvo fuelle die hut vnd brat in vnd wuege daz haubt zvo dem ale cleide in mit einem duennen teige vnd ein blat von eyern vnd machin druf . roestin vnd gib in hin .