26Milk, roastedWilt du machen ein gebraten milch .Milk, roastedWilt du machen ein gebraten milch .de-x-enhEast FranconianMünchenWürzburg1345/1354approx. 1345-1354M11M11München, Universitätsbibl., Cim. 4 (= 2° Cod. ms. 731)https://gams.uni-graz.at/o:corema.m11.26Q11254,Q3143131,Q34172,Q72827,Q8495Q8495,Q8495,Q11254,Q3143131,Q34172,Q72827Q107272842,Q1323314,Q15711817Q15711817,Q1323314,Q107272842nim die do niht veiztes zvo si die kummen vnd die gelebt siden hafen zvo slahe daz sie sanfte her vz glite vf ein buetel tuochdor in bewint siebeswer sie sanfte von erst vnd dor noch bazlaz sie ligen von dem morgen biz hin zvo abentsnit sie duennespizze siebesprenge sie mit saltzelege sie vf einen hueltzinen rostla sie wol roestewirf ein wenic pheffers dor vfbetreyfe sie mit butern . oder mit smaltze ob ez fleisch tac siWilt du machen ein gebraten milich Sovnd gib sie hinvon dem morgen biz hin zvo abentob ez fleisch tac similkmilchmilkmilichpothafenbagbuetel tuochtable saltsaltzewooden gratehueltzinen rostpepperpheffersingredientbutterbuternlardsmaltze