16Fish pievon pastedenFish pievon pastedende-x-enhEast FranconianMünchenWürzburg1345/1354approx. 1345-1354M11M11München, Universitätsbibl., Cim. 4 (= 2° Cod. ms. 731)https://gams.uni-graz.at/o:corema.m11.16Q10990,Q1111359,Q15046077,Q178024,Q178559,Q19862498,Q25284,Q25434,Q28165,Q282,Q3143131,Q600396,Q79213588,Q864693Q600396,Q600396,Q25284,Q1111359,Q3143131,Q15046077,Q28165,Q25434,Q282,Q178024,Q600396,Q282,Q178024,Q178024,Q864693,Q10990,Q19862498,Q79213588,Q178559Q13360264Q13360264,Q13360264schuope die vischezvehe in abe die hut swenne sie erwallenhau sie zvo cleinen stueckenhacke peterlin vnd salbey dor intuo dar zvo pfeffer vnd yngeber zinemin vnd saffrantemper ez allez mit winemache einen duennen derben teyctuo die vische dor inguez den win . dor vfdecke ez mit eyme duennen teygemache daz vmeme vnd vem . gantzbrich oben ein loch dor inlege da fuer ein cluesterlin von teygelaz ez backenWilt du machen pasteden von vischen Soswenne sie erwallenpiepastedenpiepastedenfishvischenfishvischefish skinhutparsleypeterlincommon sagesalbeypepperpfeffergingeryngebercinnamonzineminsaffronsaffranwinewinedoughteycfishvischewinewindoughteygedoughteygedishingredientchickenhuenremeatfleischgame meatwiltpreteeelelepoultryvoegele