Ingredients:
- lorbernn bletter (bay leaf)
- persig (berch)
- brod (bread)
- lebernn (calf liver)
- kalbs gelunge (calf's lung)
- irstenbrue (calf's lung broth)
- kelber fusz (calf's trotters)
- honnyg (honey)
- gilben (saffron)
- wurtzen (spice)
- saltz (table salt)
- brue (veal broth)
- win (wine)
Tools:
- schusselnn (bowl)
- tuech (cheesecloth)
Categories:
Main ingredient: offalPreparation: aspicType: -Ein lebersultz mache also Sueed ein gut kalbs gelunge gar reine Seige die brue ab Behalt sie schon vnd versaltz er nit Dan nym die lebernn vnd schons brod geweicht In win mit honnyg gesoden do mit stois die lebernn Trybs durch eyn tuech In ein besonderen schusselnn vnd behalts Wiltu das die sultz hard gestehe So nym die irstenbrue vnd sueed kelber fusz dar Inne vnd ouch iiij klein persig ader ij lorbernn bletter weiche ein schon brod aber In der selben brue Tribs durch mit der brue Die selben zcwo brue vor vnd ytzt durch getribben Mach ein brue dar vsz Vnder rure isz wol Machs ab mit guten wurtzen vnd saltz du machsts gilben ader nit Allein das sie schoen sie vnd wol abgefeymet ee das man sie durch tribt Versuchs wol vnd schueds vber vnd lois In der luft erkalten