Ingredients:
- specklin (bacon)
- huen (chicken)
- eyer (chicken egg)
- koph (chicken head)
- Lebernn (chicken liver)
- kragen (chicken neck)
- Ingeweid (chicken offal)
- magen (chicken stomach)
- wimbere (grape)
- peterlin (parsley)
- birn (pear)
- wuertzs (spice)
- fulle (stuffing)
- Saltzs (table salt)
- essig (vinegar)
- wasser (water)
- win (wine)
Tools:
Categories:
Main ingredient: poultryPreparation: roastType: -Ein huen Sieden Broden oder fullenn Bereids schon weide isz vnd schuerffe die darmen Nym koph kragen Lebernn magen vnd alles Ingeweid Sueds In eynem hafen ader phannen gar wol mit peterlin Slae rohe eyer dar Inne wuertzs ab vnd Saltzs hack ein altes specklin dar vnder vnd klein wimbere ader gebroden birn kneds wol vnder eyn ander das ist die fulle Dan entblosse das bereite huen vmb vnd vmb full isz schon mit einer seitfarb Stricks zu vnd erwelle isz In wasser do win vnd essig Inne sin das isz erstarre vnd die fulle erkecke Stosz an Lois broden siddlich vnd begusz isz ye an dem wendenn das ist guet