Ingredients:
- Neglin (clove)
- Salue (common sage)
- deuewementen (crisped mint)
- Oil (eel)
- houebt (eel head)
- hued (eel skin)
- zcagel (eel tail)
- Ingber (ginger)
- kruder (herb)
- Merrich (horse radish)
- Muescaten (nutmeg apple)
- peterlin (parsley)
- saltz (table salt)
- essig (vinegar)
- win (wine)
Tools:
Similar recipes:
Same title: b4.199, b4.226, w1.202, w1.227, k1.19, m11.40, ds1.39, wo1a.66#sub1, wo3b.127#sub1Shared ingredients: k1.19Same ingredients in following recipe: 1Same tools in following recipe: 0Categories:
Main ingredient: fishPreparation: roastType: show dishEin Oil zcu bereiten Zcuech Im ab die hued bisz an das houebt vnd snyd Ine vf Nym das In gerusch vnd die gallen vsz So hack dan peterlin Salue deuewementen Merrich ader ander gut kruder gar klein Temperere isz mit essig oder gutem win das isz wol fucht sie Nym dan Ingber Neglin wol gestossen Muescaten vnd saltz vnd thue isz In das gehecke Fulle den oil da mit vnd bestreich In vmb gar wol vnd zcuech Im die hud widder vber bisz zcue dem zcagel Leg In vf einen roist Loisz In broden Ader mache stucke dar vsz vnd ryhe sie an ein spiszlin van holtze gemacht vnd wende Ine by dem fuer vmb bisz du durch grifst So hat er sin gnueg