Ingredients:
- eirn (chicken egg)
- weiß (egg white)
- schmalcz (lard)
- flaisch pru (meat stock)
- peterlein (parsley)
- tottern (yolk)
Tools:
Similar recipes:
Same title: b3.8, b6.33, bs1.280, bs1.87, gr1.109, gr1.18, gr1.246, gr1.251, gr1.5, h2a.61, h2b.35, w4.55, k1.85, so1.59, bs2.49, b1.47, wo3b.27, wo7b.102, wo8.165Shared ingredients: h2a.61, h2b.35, w4.55, bs2.49, wo3b.27Same ingredients in following recipe: 1 2Same tools in following recipe: 2 1Categories:
Main ingredient: eggsPreparation: -Type: show dishEin essen von krosz eirn Item willdu machen krosz eir so seud die eir das die tottern weich beleiben vnd mach den an Ide spiczen ein lochlein dar ain vnd thu den totern her auß vnd das das weiß In der schallen beleib vnd hack peterlein klein vnd reib die totern [204r] Dar vnter vnd thu den ein schmalcz In ein pfanen vnd rur es durchein ander pisz es sein gemug gewint vnd mach es nit czu dun noch czu hert vnd ob dem feur vnd full es den wider In die schallen vnd seud es den In einer flaisch pru vnd schell sy schun vnd mach sy In ein gute pru vnd versalcz es nicht etc.