Ingredients:
- taig (funnel cake dough)
Tools:
- eysnen loffl (iron spoon)
- herdt (kitchen stove)
- phann (pan)
- loffel (spoon)
Similar recipes:
Same title: gr1.32Shared ingredients: b6.22, b6.4, br1.23, gr1.116, gr1.242, gr1.32, h2a.52, h2b.29, h2b.7, k1.125, k1.71, k1.82, k1.94, pa1.9, so1.45, so1.56, so1.69, so1.94, so1.97, w1.45, w4.103, w4.105, w4.106, w4.111, w4.2, w4.54, w4.67, w4.78, w4.80, w4.91, a1b.12, bs2.30, bs2.37, bs2.8, db1.39, wo10c.75, wo3b.185, wo7a.203, wo7a.213, wo7b.67, wo9a.41Same ingredients in following recipe: 0Same tools in following recipe: 0Categories:
Main ingredient: doughPreparation: pastryType: -Item wil dw machen ein pachens als ein schussel So mach ein taig als czw strawben dan daz er dick sey vnd secz ein phann vber den herdt vnd nym ein eysnen loffl vnd gewß den taig aussen dar auff mit einem anderen loffel vnd hab dan den eysnen loffel in dy phann